About: dbkwik:resource/8IWQ_hDjlvzrzNK5XA3WPg==   Sponge Permalink

An Entity of Type : owl:Thing, within Data Space : 134.155.108.49:8890 associated with source dataset(s)

AttributesValues
rdfs:label
  • Vulcan hoge commando
rdfs:comment
  • Tijdens de 22e eeuw was het Hoge commando verantwoordelijk voor het besturen van het Vulcan leger en de burger organisaties. In mei 2153 beval het Hoge commando ondercommandant T'Pol (via ambassadeur Soval) om terug te keren naar Vulcan. Ze diende op de Enterprise tijdens de missie in het Delphic expansie. T'Pol zou nog eerder haar post in het Hoge commando opgeven, dan weg gaan van de Enterprise. (ENT: "The Expanse")
dcterms:subject
dbkwik:nl.memory-a...iPageUsesTemplate
abstract
  • Tijdens de 22e eeuw was het Hoge commando verantwoordelijk voor het besturen van het Vulcan leger en de burger organisaties. In mei 2153 beval het Hoge commando ondercommandant T'Pol (via ambassadeur Soval) om terug te keren naar Vulcan. Ze diende op de Enterprise tijdens de missie in het Delphic expansie. T'Pol zou nog eerder haar post in het Hoge commando opgeven, dan weg gaan van de Enterprise. (ENT: "The Expanse") In 2154 had V'Las, het hoofd van het Hoge commando, plannen om Andoria aan te vallen, omdat er vermoedens waren dat ze een wapen bouwden dat ge├»nspireerd was door de Xindi. (ENT: "Awakening") Na dit incident nam de invloed van het Hoge commando op de Aarde af. (ENT: "Kir'Shara") Later dat jaar verving T'Pau V'Las als het hoofd van de Vulcans. Ze begon al snel met het ontmantelen van de Vulcan militaire structuur, waaronder vele oorlogsschepen. Diegene die in dienst bleven hadden geen volle bezetting meer. Tijdens het incident met het Romulan dar-schip kon T'Pau maar 23 schepen sturen om zich bij de Andorian-Mens-Tellarite vloot te voegen. (ENT: "United")
is dbkwik:resource/zpFkmnpmE-bEo99S4P3wpw== of
Alternative Linked Data Views: ODE     Raw Data in: CXML | CSV | RDF ( N-Triples N3/Turtle JSON XML ) | OData ( Atom JSON ) | Microdata ( JSON HTML) | JSON-LD    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3217, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Standard Edition
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2012 OpenLink Software