About: dbkwik:resource/GMwKiGKu69xDfLHM7lISKA==   Sponge Permalink

An Entity of Type : dbkwik:resource/QTfNhfYm8WzFPz7C-M3wyg==, within Data Space : 134.155.108.49:8890 associated with source dataset(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:label
  • Burrock's folk
rdfs:comment
  • Burrock's folk är en ras av människa från onämnd planet i Vintergatan. Generationer sedan Burrock's folk var slavar i en Goa'uld och Unas som tjänade dem. Vid ett tillfälle Goa'uld bosatta över hela planeten lämnas utan ett spår. Folket på planeten räknat så småningom ut hur man fungerar Goa'uld vapen och använde den för att göra uppror mot Unas. Med denna tidigare mästarna blev slavar och de före detta slavarna blev mästare. För generationer senare folket av världen levde med Unas som slavar. Allteftersom tiden gick dock konstant inavel började göra många av Unas trainable. Burrock försökte använda Stargate genom att mata in en oändlig mängd kombinationer men ingen av dem arbetade tills han försökte en adress i arv genom generationer av olika familjer.
dcterms:subject
dbkwik:resource/1LNyjLvAOKRZeEupQOrhLQ==
framträdande
dbkwik:resource/czXcJ5L4pdk3KzE0HcTZIA==
ras
  • Burrock's folk
språk
dbkwik:sv.stargate...iPageUsesTemplate
Status
  • Lever
Art
abstract
  • Burrock's folk är en ras av människa från onämnd planet i Vintergatan. Generationer sedan Burrock's folk var slavar i en Goa'uld och Unas som tjänade dem. Vid ett tillfälle Goa'uld bosatta över hela planeten lämnas utan ett spår. Folket på planeten räknat så småningom ut hur man fungerar Goa'uld vapen och använde den för att göra uppror mot Unas. Med denna tidigare mästarna blev slavar och de före detta slavarna blev mästare. För generationer senare folket av världen levde med Unas som slavar. Allteftersom tiden gick dock konstant inavel började göra många av Unas trainable. Burrock försökte använda Stargate genom att mata in en oändlig mängd kombinationer men ingen av dem arbetade tills han försökte en adress i arv genom generationer av olika familjer. Denna adress fungerade och ledde till Unas hemvärld av P3X-888. På sin resa deras, Burrock fångade Chaka i ett försök att få tillbaka och införa nytt blod i sin Unas slav befolkningen. När SG-1 kom till gate på ett uppdrag att rädda Chaka, SG-1, Daniel Jackson och Jonathan J. O'Neill försökte rädda Chaka, men fångades. Med hjälp av några av de förslavade Unas de så småningom undan och gjorde det till Jorden. På väg till gaten mötte de Burrock, vapenlös de kunde göra någonting, men Chaka kunde ta en Ma'Tok stav och döda honom. Chaka valde att stanna kvar för att hjälpa fria de återstående förslavade Unas i stället för att gå med SG-1. Så småningom, med hjälp av Daniels tidigare läror, blev Chaka en framgångsrik ledare för fred och en lösning hittas för att låta Unas och människor för att samexistera fredligt på planeten. (SG1: "Beast of Burden", "Enemy Mine")
is lojalitet of
is dbkwik:resource/eKhpuvgLVQu3qbWsuL6wiQ== of
is ras of
is dbkwik:resource/o-TFCE07Q4jYMIkeu3SYtA== of
is Art of
is wikipage disambiguates of
is dbkwik:resource/yZjtK3GIVq5GutRZh8ngCg== of
Alternative Linked Data Views: ODE     Raw Data in: CXML | CSV | RDF ( N-Triples N3/Turtle JSON XML ) | OData ( Atom JSON ) | Microdata ( JSON HTML) | JSON-LD    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3217, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Standard Edition
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2012 OpenLink Software